Şehit Birol Mutlu Ortaokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek.

Misyon: Görevimiz Öğrencilerimizi; milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş; Atatürkçü, Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş; ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş; doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren; dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış; kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 07:30 -13:10
Isınma: Doğal Gaz
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitbirolmutluortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hoca Ahmet Yesevi Mah. Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No292 KOCASİNAN/KAYSERİ

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Belediye Otobüsleri